29. července 2010

Biolampa - domácí pomocník

Často se řízneme, odřeme nebo třeba popálíme. Biolampa je šikovný domácí pomocník, který vám rychle pomůže ulevit od bolesti a také pomůže zahojit větší i menší škrábance a odřeniny.
Biolampa Biostimul má analegitický, biostimulační a protizánětlivý účinek. Analgetickým účinkem pomáhá například u belsti kloubů, zubů a podobně - šetrně pomůže od bolesti bez prášků. Protizánětlivě působí polarizované světlo tak, že v místě rychleji zánět potlačuje a podporuje hojivé procesy. V případě řezných ran, odřenin nebo popálenin v místě působení biolampy dochází ke stimulaci buněčných pochodů a buněčného dělení. Buněčné dělení a buněčný pohyb představuji hlavní mechanismy, kterými se anatomicky hojí rány a nahrazují poškozené nebo zničené okrsky tkání. Rány se tedy vyhojí rychleji a méně bolí. Působení biolampy je také provázeno zvýšenou produkcí bílkovin, především produkcí kolagenu, což také přispívá k rychlejšímu vyhojení ran. Biolampa Biostimul působením polarizovaného světla na tkáně výrazně urychluje obnovu povrchových vrstev kůže a sliznic a náhradu tkáňových defektů.
Pokud se tedy říznete, zkuste každý den alepsoň 2x po dobu deset minut posvítit na ránu biolampu. Budete překvapeni, jak hodně vám biolampa pomůže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.