21. června 2010

Biolampa stimuluje akupunkturní body

Biolampa Biostimul vydává červené polarizované světlo, které díky své schopnosti proniknout 4-5 cm hluboko do tkání umí stimulovat akupunkturní body podobně jako při klasické akupunktuře. Biolampa Biostimul tedy může výrazně pomoci při léčbě nejen působením do místa bolesti, ale i stimulací akupunktruních bodů po celém těle.

Stimulace akupunkturních bodů biolampou se používá při celé řadě potíží, účinná je při onemocnění curkovkou, bolesti hlavy, bolesti kloubů a páteře, zánětu šlach a svalů, revmatismu, artróze, dně, vysokém tlaku a dalších potížích. Jejím působením na akupunkturní body se umocňuje účinek působení polarizovaného světla přímo v místě rány. Biolampa pomáhá zejména u hojení ran - popáleniny, bércové vředy, dekubity, nebo apříklad u zánětů a bolesti - artróza, bolest kloubů, zánět šlach a svalů, tenisový loket, golfový loket, ostruha paty a dalších.

Přesný návod s obrázky, která místa jak biolampu stimulovat najdete v balení biolampy Biostimul při jejím zakoupení. Biolampa se dodává s podrobným návodem na použití a v případě potřeby lze zavolat i na poradenské telefonní linky.
Biolampa - Váš domácí pomocník pro akupunkturu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.