1. srpna 2010

Biolampa v kosmetice a dermatologii

Blahodárný vliv vysoce polarizovaného terapeutického světla revolučního systému světelné terapie je biolampa Biostimul, ryze českého produktu společnosti Biotherapy, na různé druhy kožních obtíží nachází široké uplatnění nejen ve specializovaných dermatologických ordinacích a klinikách či v kosmetických ústavech a salonech, ale v čím dál větší míře i v domácích podmínkách.

Biostimul lze použít kdykoliv kdekoliv
Právě tam totiž dokážete ocenit a naplno využít veškeré přednosti a výhody, které tento nový moderní přístroj přinesl, zejména možnost okamžitého použití kdykoli a kdekoli.
Mezi další plusy patří vysoká účinnost léčby světlem, rychle pozorovatelné výsledky terapie, jednoduchost ovládání, neomezená mobilita díky napájení z dobíjecích akumulátorů a účinky blížící se podstatně dražším a pro domácí použití nedostupným biolaserům.

Využití v kosmetice
Vynikající léčebné výsledky a snadná aplikace předurčily Biostimul i pro použití v péči o pokožku. V kosmetice se s úspěchem využívá zejména protizánětlivý,biostimulační a regenerační efekt terapeutického světla Biostimulu, a to jak ve fázi léčení, tak velmi často i v oblasti preventivního působení na naší pokožku, především k optimalizaci krevního oběhu, zvýšení zásobování kyslíkem, zlepšení buněčného metabolismu atd.


Lze léčit polarizovaným světlem biolampy také lupénku?
U tohoto nepříjemného chronického kožního onemocnění, charakterizovaného zvýšenými zanícenými plochami kůže, je právě terapie světlem Biostimulu jednou z mála možných účinných alternativ pro zmírnění průběhu onemocnění a jeho celkové zlepšení. Pacienti s tímto onemocněním oceňují zejména jednoduchost aplikace, která se provádí přímo na tzv. ložiska a jejich okolí – problematická místa především v oblasti kloubních jamek a záhybů pokožky.
Výhodou je také možnost využití nepřímého působení světla Biostimulu přes akupunkturní oblasti, což napomáhá posílení imunitního systému, aktivizaci metabolismu tkání a urychlení ozdravného procesu organismu.

Historicky patří kožní nemoci k prvním, u kterých se cílené využívaní světelné energie ukázalo jedním z nejúčinnějších způsobů při jejich léčbě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.